(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaaliohjaaja Vammaisten Asiakasohjaus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vammaisten Asiakasohjaus

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 

Kiinnostaako sinua sosiaalityö aikuisten vammaisten parissa?

Haemme Vammaisten Asiakasohjauksyksikköön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä  Erityissosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä, hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä.  Erityissosiaaliohjaajan työ painottuu eri tavoin vammaisten ja yli 28-vuotiaiden parissa tehtävään työhön. Työ on monipuolista ja työn sisältöä kehitetään jatkuvasti tiimissä.

Perustehtävänä erityissosiaaliohjaajalla on toteuttaa palveluntarpeen arviointeja  yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. 

Työyhteisössämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja yhteisöllinen. Tarjoamme vakituisen työpisteen ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työn kehittämispäiviä ja oma työhyvinvointiryhmä. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen, kehittämismyönteisyyttä, paineensietokykyä ja kokemusta eri tavoin vammaisten parissa työskentelystä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Haluamme, että jokaisella vantaalaisella on tasavertaiset toiminnan edellytykset - vammasta tai pitkäaikaissairaudesta huolimatta. Vantaan Vammaispalvelut on tarkoitettu henkilöille, joille ei vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi löydy tarpeita vastaavia palveluja peruspalveluista.

Järjestämme erilaisia palveluja, jotka helpottavat kotona ja kodin ulkopuolisessa elämässä selviytymistä.

Palvelut ja tuet määräytyvät palvelutarpeen arvionnin sekä voimassa olevien lakien perusteella. Vammaispalvelut pohjautuvat maamme vammaispoliittisiin linjauksiin ja Vantaan vammaispoliittiseen ohjelmaan. Kun asiakkaan tilanteessa tapahtuu muutoksia, arvioidaan palveluntarpeita uudelleen.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi sosiaalisalan korkeakoulututkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Vammaissosiaalityön tuntemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Kvist Anne
P. 043 827 2533
anne.kvist@vantaa.fi

Tavoitettavissa 23.4. klo 9-10, 25.4. klo 16-18

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.