(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaaliohjaaja, perhepalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Länsi-Vantaan lastensuojelu

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 18.02.2019 tai sopimuksen mukaan -


Etsimme Länsi-Vantaan lastensuojeluun kahta erityissosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan. Toinen viroista on avoinna heti ja toinen 1.6.2019 alkaen.

Vantaan lastensuojelun tulosyksikkö koostuu avo- ja sijaishuollon sosiaalityön yksiköistä, lastensuojelun tukiyksiköstä, Kuuselan perhekuntoutuskeskuksesta sekä vastaanottotoiminnan ja kuntouttavan sijaishuollon yksiköistä. Sosiaalityön virka-aikaisesta päivystyksestä vastaa oma tiiminsä Tikkurilassa. Palvelutarpeenarviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarve, tehdään Aikuissosiaalityön tulosyksikköön kuuluvassa Uusien asiakkaiden yksikössä.

Avoinna olevat erityissosiaaliohjaajan virat sijoittuvat Länsi-Vantaan avohuollon suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Yksikössä on kaksi suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, joissa kummassakin on johtava sosiaalityöntekijä sekä kahdeksan työntekijää. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Erityissosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän kiinteänä työparina. Tehtävänkuvaan sisältyy lapsen ja perheen tilanteen arviointia ja asiakassuunnitelman mukaista työskentelyä, palveluohjausta sekä päätösten valmistelua. Olemme kehittäneet lapsen osallisuutta lastensuojelutyössä, jota erityissosiaaliohjaajan työ myös tukee.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys lähiesimieheltä, tiimiltä, kollegamentorilta ja koko työyhteisöltä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Yksiköllä on myös oma auto käytössä. Yksikkö sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä (bussit, kehärata) ja oma parkkihalli on talon alla. Työterveyshuolto sijaitsee samassa kerroksessa.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme tulevan vuoden aikana mm. yhteisen arvioinnin, lapsen kohtaamisen ja reaaliaikaisen dokumentoinnin tehostamiseen. Olemme aktiivisesti myös mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu, #sossutofmyyryork.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Luemme eduksi sosiaalityön ja lastensuojelun prosessien tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2925,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Sosiaalityön esimies, Hankomäki Johanna
p. 040 7556 037, johanna.hankomaki@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.