(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaaliohjaaja lastensuojelun avopalveluihin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Määräaikainen virka alkaen 19.11.2018 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 12.11.2018  kello 16:00
Lastensuojelun virka-aikainen tiimi, Vernissakatu 8 C 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Etsimme virka-aikaisen lastensuojelun tiimiin innostunutta lastensuojelun osaajaa erityissosiaaliohjaajan määräaikaiseen virkaan ajalle 19.11.2018 - 31.5.2019. 

Vantaan lastensuojelun tulosyksikkö koostuu avo- ja sijaishuollon sosiaalityön yksiköistä, lastensuojelun tukiyksiköstä, Kuuselan perhekuntoutuskeskuksesta sekä Tammirinteen ja Viertolan vastaanottokodeista. Lisäksi lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä vastaa oma työryhmänsä Tikkurilassa. Palvelutarpeenarviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarvetta, tehdään Aikuissosiaalityön tulosyksikköön kuuluvassa Uusien asiakkaiden yksikössä.

Nyt avoinna oleva virka sijoittuu virka-aikaisen lastensujelutyön tiimiin. Toimipiste sijaitsee Tikkurilassa ja tiimi palvelee koko Vantaan aluetta. Tiimi vastaa lastensuojeluilmoitusten vastaanotosta, antaa ohjausta ja neuvontaa viranomaisille ja kuntalaisille ja tekee kiireellistä lastensuojelutyötä. Erityissosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluvat lapsen tilanteen arviointi yhdessä sosiaalityöntekijän kanssa, palveluohjaus sekä lyhytkestoinen tuki muihin palveluihin saattamiseksi. Päivystystyötä tehdään sekä puhelimitse että kotikäynneillä ja muissa toimipisteissä. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa, aivan aseman vieressä. Työryhmässä on päivystystyöhön motivoitunut ja osaava sosiaalityöntekijöiden joukko.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy perehdytys lähiesimieheltä ja tiimiltä sekä muilta lastensuojelun toimijoilta. Työn tukena on lakimieskonsultaatio ja säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. 

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön. Työtehtävien hoitamisessa on hyödyksi kyky nopeaan päätöksentekoon ja paineensietokyky. 

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon antama todistus hyväksyttävästä terveydentilasta ennen viran vahvistamista. 

Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi sosiaalialan korkeakoulututkinto.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Luemme eduksi: Sosiaalityön prosessien tuntemuksen.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2925,00
Työaika: 38h 45min / vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).