(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaaliohjaaja, lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lastensuojelun virka-aikaisen päivystyksen tiimi, Vantaa

Vernissakatu 8 c, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.02.2019 tai sopimuksen mukaan -


Etsimme virka-aikaisen lastensuojelun tiimiin innostunutta lastensuojelun osaajaa erityissosiaaliohjaajan vakituiseen virkaan 4.2.2019 alkaen.

Toimipiste sijaitsee Tikkurilassa ja tiimi palvelee koko Vantaan aluetta. Tiimi vastaa lastensuojeluilmoitusten vastaanotosta, antaa ohjausta ja neuvontaa viranomaisille ja kuntalaisille ja tekee kiireellistä lastensuojelutyötä. Erityissosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluvat lapsen tilanteen arviointi yhdessä sosiaalityöntekijän kanssa, palveluohjaus sekä lyhytkestoinen tuki muihin palveluihin saattamiseksi. Päivystystyötä tehdään sekä puhelimitse että kotikäynneillä ja muissa toimipisteissä. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa, aivan aseman vieressä. Työryhmässä on päivystystyöhön motivoitunut ja osaava sosiaalityöntekijöiden joukko.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy perehdytys lähiesimieheltä ja tiimiltä sekä muilta lastensuojelun toimijoilta. Työn tukena on lakimieskonsultaatio ja säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön. Työtehtävien hoitamisessa on hyödyksi kyky nopeaan päätöksentekoon ja paineensietokyky.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon antama todistus hyväksyttävästä terveydentilasta ennen viran vahvistamista.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Luemme eduksi sosiaalityön ja lastensuojelun prosessien tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2925.00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Sosiaalityön esimies, Hankomäki Johanna
p. 040 7556 037, johanna.hankomaki@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.