(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaaliohjaaja, Länsi-Vantaan lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Länsi-Vantaan lastensuojelu

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 21.02.2020 - 02.01.2021


Etsimme sijaisuuteen lastensuojelun erityissosiaaliohjaajaa ajalle 21.2.2020 - 2.1.2021 Länsi-Vantaan lastensuojeluun.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Länsi-Vantaan avohuollon suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Yksikössä on kolme suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, joissa työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaaja. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Erityissosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina sosiaalityön asiakasprosessissa.

Olemme kehittäneet erityissosiaaliohjaajan tehtävää ja työn kehittäminen jatkuu. Tarjoamme sinulle siis vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys lähiesimieheltä, kollegamentorilta, tiimiltä ja koko työyhteisöltä! Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus ja Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Yksiköllä on myös oma auto käytössä. Yksikkö sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä (bussit, kehärata) ja oma parkkihalli on talon alla. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme tulevan vuoden aikana mm. systeemisen työotteen vakiinnuttamiseen sekä yhteisen arvioinnin ja lapsen kohtaamisen tehostamiseen. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu ja #sossutofmyyryork. Jos haluat kuulla lisää työyhteisöstämme ja tavastamme tehdä työtä, erityissosiaaliohjaaja Jenni Kukkonen kertoo mielellään sinulle siitä. Tavoitat Jennin sähköpostitse jenni.kukkonen@vantaa.fi sekä numerosta 040 734 1786.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Tuntemuksen lastensuojelun sosiaalityön prosesseista

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2954,25 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, viikkotyöaika 38h 45min


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Hankomäki, Johanna
040 7556 037
johanna.hankomaki@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.