Erityissosiaaliohjaaja, Itä-Vantaan Asiakasohjausyksikkö
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Itä-Vantaan Asiakasohjausyksikkö

Talvikkitie 37, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 15.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Liity edelläkävijöihin!

Haemme Itä-Vantaan ikääntyneiden Asiakasohjausyksikköön innostunutta ja kehittämismyönteistä erityissosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan 31.12.2021 saakka. Aloitus sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä.

Haemme erityissosiaaliohjaajaa työskentelemään sosiaalityöntekijän työpariksi. Erityissosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluvat suunnitelmallinen sosiaalityö, asiakkaan palvelutarpeen arviointi ja palveluohjaus sekä tarvittavien palveluiden ja verkostojen yhteensovittaminen. Lisäksi työhön kuuluvat sosiaalityön suunnitelmien tekeminen sekä viranomaispäätösten teko (päätökset taloudellisista tukitoimista, kuten ehkäisevä toimeentulotuki, asiakasmaksujen alentamisesta sekä kotona asumisen tukemisesta mm. sosiaalisen kuntoutuksen päätöksillä). Lisäksi työtehtäviin kuuluu sosiaalityön huoli-ilmoitusten käsittely. Erityissosiaaliohjaajien työ on monipuolista ja pääset kehittämään työn sisältöä. Gerontologisen sosiaalityön tiimissä toimii ja työn sisältöä ohjaa johtava sosiaalityöntekijä.

Työyhteisöissämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin; tarjoamme vakituisen työpisteen, hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi sekä etätyömahdollisuuden työtehtävien sen salliessa. Työntekoamme on tukemassa oma työhyvinvointiryhmä ja säännölliset kehittämispäivät. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Työ vaatii hyviä vuorovaikutus-, verkostotyö- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reflektiiviseen työskentelyotteeseen ja kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja palvelujen vaikuttavuutta. Odotamme sinulta asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata seniorineuvonnasta ja palveluohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä, vastata kotona asumista tukevien palvelujen koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. Asiakasohjauksen moniammatillisessa yksikössä työskentelee palveluohjaajia, erityissosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, asumisohjaajia ja toimistosihteereitä. Erityissosiaaliohjaaja toimii moniammatillisessa tiimissä asiakastyön vastuuhenkilönä erityisosaamisensa pohjalta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi sosiaalialan korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: 

 • Työkokemuksen vastaavista tehtävistä
 • Apotti -asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen 
 • Ruotsinkielen taidon 
 • Hyvät tietotekniset taidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2990,29 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Arkisin tehtävä työ, liukuva työaika klo 7-18 välillä

Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Salminen Sirkku

040-866 9810

sirkku.salminen@vantaa.fi

Tavoitettavissa Arkisin klo 9-16


Anneli Ojala, johtava sosiaalityöntekijä 

anneli.ojala@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1425331
 • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 12.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa