(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaaliohjaaja, Asiakasohjausyksikkö, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Länsi-Vantaan Asiakasohjausyksikkö

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.06.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Hei gerontologisesta työstä innostunut sosiaalihuollon ammattilainen! Tule työskentelemään Ikääntyneiden Asiakasohjausyksikköön yhteisölliseen tiimiimme!  

Haemme kahta  ammattitaitoista ja innostunuttta erityissosiaaliohjaajaa uusiin virkoihin.

Haemme erityissosiaaliohjaajaa tehtävään, joka painottuu puhelinneuvontaan ja asunnottomien/välitystiliasiakkaiden sosiaalityöhön. Asiakasohjausyksikön erityissosiaaliohjaajan tehtävän tarkoituksena on vastata lakisääteisestä gerontologisen sosiaalityön toteutuksesta. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti 65 vuotta täyttäneitä. Erityissosiaaliohjaaja toimii moniammatillisessa tiimissä omalta osaltaan asiakastyön vastuuhenkilönä erityisosaamisensa perusteella. 

Erityissosiaaliohjaajan tehtävänä on palveluohjaus, palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen sosiaalityö. Tehtävään kuuluu seniorineuvonnan puhelinpalveluun tulevien huoli-ilmoitusten selvittely ja niihin liittyvä asiakastyö itsenäisesti sekä yhteistyössä palveluohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Tehtävään kuuluu myös asunnottomien asiakkaiden asunto- ja talousasioiden selvittelyä, asukkaiden valintaa gerontologisen sosiaalityön käytössä oleviin asuntoihin, välitystiliasiakkaiden sosiaalityötä ja erilaisten asiakaspäätösten tekemistä. Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta emme työskentele yksin- tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista.

Toinen erityissosiaaliohjaajan tehtävä painottuu liikkumista tukeviin palveluihin. Erityissosiaaliohjaajan tehtävänä on kehittää ja koordinoida liikkumista tukevien palvelujen toimintaa osana asiakasohjausyksikköä. Tehtävään kuuluu asiakaspäätösten valmistelu ja päätöksenteko sekä yhteistyö palveluntuottajien kanssa. Liikkumista tukevien palvelujen asiakkaat ovat kaiken ikäisiä. Erityissosiaaliohjaaja toimii moniammatillisessa tiimissä omalta osaltaan asiakastyön vastuuhenkilönä erityisosaamisensa perusteella. Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta emme työskentele yksin- tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista.

Koska molemmat tehtävät ovat uusia, muokkautuu työnkuva vielä virkasuhteiden alettua.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osaavassa työyhteisössä. Erityissosiaaliohjaajien lisäksi meillä työskentelee palveluohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, asumisohjaajia ja toimistotyöntekijöitä. Tarjoamme tiimin tuen työhösi ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Toimistomme sijaitsevat keskeisellä paikalla Myyrmäessä ja Tikkurilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pääset myös perehtymään ja käyttämään uutta Apotti asiakastietojärjestelmää. Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen laadukasta koulutusta ja työsuhde-etuja, kuten matkaseteliedun.  Yksikössämme pilotoidaan myös etätyötä tällä hetkellä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta vanhustyöstä, valmiutta perehtyä laajoihin asiakokonaisuuksiin sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.  

Tervetuloa meille töihin!

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi sosiaalialan korkeakoulututkinto.

Luemme eduksi: 

  • Kokemuksen ikääntyneiden sosiaalityöstä
  • Apotti -asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen
  • Ruotsin kielen taidon

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2954,25 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko (liukuva työaika klo 7.00 - 18.00 välillä)


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Sirkku Salminen
P. 043-825 6376
sirkku.salminen@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16.15

Johtava sosiaalityöntekijä
Anneli Ojala
P. 040-5087517
anneli.ojala@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16.15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.