(Poistunut julkaisusta)

Erityispalveluneuvoja
Säästöpankkikeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme nyt Säästöpankkikeskuksen Säästöpankkipalveluiden Helsingin toimipisteeseen

Erityispalveluneuvojaa

Etsimme joukkoomme henkilöä, joilta löytyy tahtoa ja asennetta palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit olla alan konkari mutta yhtä lailla lyhyemmälläkin kokemuksella pärjäät oikealla asenteella. Tarjolla on vakituinen työtehtävä Säästöpankkiryhmän keskitetyissä taustatoiminnoissa.

Odotamme sinulta

  • taustastasi riippuen mahdollisesti jo vankkaakin ymmärrystä pankki- ja finanssialasta
  • innostusta uuden oppimiseen ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen
  • aktiivista työskentelyotetta
  • hyvää ruotsin kielen taitoa
  • digitaalisten palveluiden ja järjestelmien osaamista

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijana. Tuemme Säästöpankkipalveluissa koko Säästöpankkiryhmän kasvua ja strategian toteutumista ja tässä juuri sinulla on tärkeä rooli. Tulet työskentelemään erityisesti saatavien hallintaan liittyvissä tehtävissä. Työtehtävää voidaan muokata hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Käytössämme on modernit digitaaliset työvälineet joustavalla työajalla ja pääset osaksi motivoitunutta ja kehittyvää työyhteisöä.

Tahdomme Säästöpankkiryhmässä olla asiakaskokemuksessa Suomen ykkönen! Tämän tavoitteen toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ja kohdata asiakkaamme ihmisläheisellä, joustavalla ja hyväntuulisella palvelulla kaikissa palvelukanavissa.

Hae meille 31.10.2019 mennessä! Lisätietoja tehtävästä saat Helsingin toimipisteen tiimiesimieheltä Tuula Karjalaiselta, puh. 050 520 2966.