(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Erityisopettaja

Työavain 3-1742-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 22.01.2019 kello 15:45
Kirstin koulu , Kirstintie 11 02760 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Peruskoulut
Erityisopetus

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme kehitysmyönteistä ja hyvät työyhteisötaidot omaavaa laaja-alaista erityisopettajaa. Koulussa työskentelee yhteensä kolme laaja-alaista erityisopettajaa. Kirstin koulu on vireä ja kansainvälinen alakoulun Espoon sydämessä. Syksyllä 2019 aloitamme toimintamme peruskorjatussa koulutalossa. Kirstin koulu tarjoaa opettajille innostavan, kannustavan ja positiivisen työyhteisön. Toiminnassamme pidämme tärkeänä yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta, luovuutta, sitoutumista ja elämäniloa. Olemme profiloituneet kielitietoiseen opetukseen ja toiminnalliseen matematiikan opetukseen. Koulussa toteutetaan tiimiopettajuutta sekä joustavia opetusjärjestelyjä. Haemme opettajaa, joka on valmis sitoutumaan koulumme toimintakulttuuriin, yhdessä tehtävään koulun kehittämistyöhön. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto erityisopettajan koulutusohjelmasta. Jos tutkinto ei ole erityisopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta ja selvitys muusta opettajan pätevyydestä tai ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamisesta ja erillisten erityisopettajan opintojen suorittamisesta. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme : - innostusta oman opetuksen ja koulun toimintakulttuurin kehittämiseen - sitoutunutta ja positiivista työotetta - hyviä yhteistyötaitoja - kokemusta erilaisista oppijoista sekä hyvää ryhmänohjaustaitoa


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus


Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu) sekä 11 lukiota. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
rehtori Pauliina Pertamo
0505501407