(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, Peltolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Peltolan koulu

Lummetie 27 b, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-

Peltolan koulu on noin 600 aktiivisen ja opiskelumyönteisen 7.-9.luokan oppilaan yläkoulu, joka sijaitsee Tikkurilan urheilupuistossa erinomaisten liikenneyhteyksien ja palveluiden lähettyvillä. Peltolan koulussa järjestetään myös painotettua musiikkiluokkaopetusta.

Haemme lämminhenkiseen joukkoomme laaja-alaista erityisopettajaa vakituiseen virkasuhteeseen.

Edellytämme valittavalta taitavaa pedagogista osaamista, oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä yhteistyökykyistä, rakentavaa ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Työyhteisömme on innovatiivinen ja energinen. Uskomme yhteistyön voimaan ja panostamme erityisesti henkilöstön jaksamiseen ja työhyvinvointiin.

Koulumme erityisopetuksessa työskentelee ensi lukuvuonna kolme laaja-alaista erityisopettajaa ja kolme erityisluokanopettajaa.

Koulumme erityisopettajat muodostavat hyvässä yhteistyössä toimivan, tehokkaan ja tuloksellisen ryhmän. Laaja-alaiset erityisopettajamme jakavat tehtäviä niin, että he vastaavat yhteisesti sekä yleisopetuksen oppilaiden että yleisopetukseen integroitujen tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden tuen tarpeisiin. Tätä toimintatapaa edellytämme myös opettajalta, jonka tulemme valitsemaan avoinna olevaan laaja-alaisen erityisopettajan virkaan. Edellytämme kykyä toimia joustavasti eri tilanteissa oppilaiden tuen tarpeiden mukaan.

Arvostamme kokemusta sähköisten opetusmateriaalien ja verkko-oppimisympäristöjen hyödyntämisestä opetuksessa ja kiinnostusta kehittää omia tieto- ja viestintäteknisiä valmiuksiaan.

Tutustu kouluumme tästä.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: kokemusta yläkoulu-ikäisten parissa työskentelystä


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Relander Tiina
043 8269312

tiina.relander@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16, arkisin

Apulaisrehtori Kojo Elina

050 3124526


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.