(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, Paja-opetus, Jokiniemen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Jokiniemen koulu

Valkoisenlähteentie 51, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2020 - 31.07.2021


Jokiniemen yhtenäiskoulu sijaitsee Tikkurilan kupeessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Koulussamme työskentelee päivittäin noin 800 oppilasta ja 110 aikuista. Yleisopetuksen lisäksi Jokiniemen koulussa on pienryhmäopetusta, Paja-opetusta sekä autististen ja vaikeimmin kehitysvammaisten lasten opetusta.

Jokiniemen koulun oman työohjeen mukaisesti olemme aina olleet kaikkien lasten lähikoulu, jossa jokainen saa opiskella ja kasvaa oman kehitysvaiheensa ja edellytystensä mukaisessa vauhdissa. Lapset opettelevat arvioimaan omaa työtään aikuisen tuella. Pääset tutustumaan opetussuunnitelmaamme tästä linkistä.

Jokiniemen koulussa meidän ihmisten erilaisuus on rikkaus. Toivomme opettajalta taitoa kohdata erilaisuutta kunnioittaen kaikenlaisia oppijoita, ja kiinnostusta ja innostusta kehittää omaa osaamistaan niin uuden opetussuunnitelman toteuttajana, kuin aktiivisena yhteisön ja tiimien jäsenenä. Toivomme, että digioppimisympäristöjen perusteet ovat hallussasi ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi kehittyvän maailman mukana - ja myös jakamaan omaa osamistasi työyhteisössä.

Haemme määräaikaiseen tehtävään erityisopettajaa Paja-luokan tiimiin, jossa työskentelee viisi ammattilaista, erityisopettaja, kaksi erityisluokanopettajaa, sosiaaliohjaaja ja koulunkäyntiavustaja. Paja-oppilaiden on  mahdollista saada sekä luokkamuotoista että jalkautuvaa oppimisen ja kasvun tukea. Tämä tehtävä on jalkautuvan  Paja-opettajan tehtävä, jossa oppilaiden opiskelua tuetaan yksilöllisesti ja räätälöidysti vahvalla verkostoyhteistyöllä. Paja-oppilaat ovat pääsääntöisesti 7.-9. luokkalaisia. 

Mikäli olet kiinnostunut ennakkoluulottomasti kehittämään ja kokeilemaan uusia toimintamalleja oppilaiden koulunkäynnin tueksi sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä oman tiimin ja verkostojen jäsenenä, olet etsimämme henkilö. Arvostamme valmiuksia uudenlaisen erityisluokanopettajan työnkuvan kehittämiseen ja toteuttamiseen.Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja positiivista suhtautumista muuttuviin tilanteisiin.

Luemme eduksi kokemuksen 7.-9. luokkien joustavista opetusjärjestelyistä, kehittämisorientoituneen työotteen sekä hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta oppilaslähtöisessä, avoimessa ja yhteistyöorientoituneessa yhteisössä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Kolho-Venäläinen Leena

0400 971986

leena.kolho-venalainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8-16

Petra Sundell, apulaisrehtori, 040 042 0978

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.