Erityisopettaja, Paja-opetus, Jokiniemen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Jokiniemen koulu

Valkoisenlähteentie 51, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Jokiniemen yhtenäiskoulu sijaitsee Tikkurilan kupeessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Koulussamme työskentelee päivittäin noin 800 oppilasta ja 110 aikuista. Yleisopetuksen lisäksi Jokiniemen koulussa on pienryhmäopetusta, Paja-opetusta sekä autististen ja vaikeimmin kehitysvammaisten lasten opetusta.

Jokiniemen koulun oman työohjeen mukaisesti olemme aina olleet kaikkien lasten lähikoulu, jossa jokainen saa opiskella ja kasvaa oman kehitysvaiheensa ja edellytystensä mukaisessa vauhdissa. Lapset opettelevat arvioimaan omaa työtään aikuisen tuella. Pääset tutustumaan Jokiniemen koulun opetussuunnitelmaan tästä.

Haemme erityisopettajaa Paja-luokan tiimiin, jossa työskentelee viisi ammattilaista, erityisopettaja, kaksi erityisluokanopettajaa, sosiaaliohjaaja ja koulunkäyntiavustaja. Paja-oppilaiden on mahdollista saada sekä luokkamuotoista että jalkautuvaa oppimisen ja kasvun tukea. Paja-oppilaat ovat pääsääntöisesti 7.-9. luokkalaisia. He tarvitsevat vahvaa tukea saadakseen perusopetuksen suoritettua. Erityisopettajan vastulla on pääsääntöisesti jalkautuvaa tukea tarvitsevat oppilaat.

Mikäli olet kiinnostunut ennakkoluulottomasti kehittämään ja kokeilemaan uusia toimintamalleja oppilaiden koulunkäynnin tueksi sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä oman tiimin ja verkostojen jäsenenä, olet etsimämme henkilö. Arvostamme valmiuksia erityisopettajan työnkuvan kehittämiseen ja toteuttamiseen.Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja positiivista suhtautumista muuttuviin tilanteisiin.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta oppilaslähtöisessä, avoimessa ja yhteistyöorientoituneessa yhteisössä.

Luemme eduksi kokemuksen 7.-9. luokkien joustavista opetusjärjestelyistä, kehittämisorientoituneen työotteen sekä hyvät yhteistyötaidot.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: Luemme eduksi kokemuksen 7.-9. luokkien joustavista opetusjärjestelyistä, kehittämisorientoituneen työotteen sekä hyvät yhteistyötaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Kolho-Venäläinen Leena
0400 971986

leena.kolho-venalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222589
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite