Erityisopettaja, päätoiminen tuntiopettaja toistaiseksi, Saarnilaakson koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Erityisopettajan tehtävät perusopetuksen vuosiluokilla 7-9.

Haemme erityisopettajaa vakinaiseen päätoimisen tuntiopettajan tehtävään Saarnilaakson koulun osaavien opettajien joukkoomme ja täydentämään erityisopettajien tiimiä. Erityisopettajana tuet kaikilla kolmella tuen tasolla olevia, yleisopetuksen ryhmissä opiskelevia oppilaita heidän oppimisen haasteissa. Opetusta pääset toteuttamaan omien vahvuuksien mukaisesti niin pienryhmässä kuin samanaikaisopettajana yhdessä aineenopettajan kanssa.

Saarnilaakson koulu on Espoon keskuksen tuntumassa sijaitseva monikulttuurinen yläkoulu. Oppilaita koulussa on noin 400 sekä opettajia ja henkilökuntaa yhteensä noin 50.

Saarnilaakson koulussa opetuksen ja kasvatuksen lisäksi korostetaan hyvää käytöstä, vuorovaikutustaitoja, monipuolista itsensäilmaisua sekä informaatioteknologiaa. Saarnilaakson koulussa tarjotaan opetusta informaatioteknologiapainotetulla luokalla. Koulussa toimii myös perusopetuksen valmistavan opetuksen ryhmä.

Koulun nimi ja osoite: Saarnilaakson koulu, Hösmärintie 1, 02760 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta yläkouluikäisten nuorten opettamisesta niin pienryhmissä kuin samanaikaisopettajana sekä tuntemusta kolmiportaisesta tuesta ja pedagogisista asiakirjoista.

Arvostamme lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja sekä tietotekniikan osaamista.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547088
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo