Erityisopettaja, Niittykummun koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa Niittykummun kouluun.
Niittykummun koulu on monimuotoinen alakoulu Tapiolan suuralueella Espoossa. Koulussa on ensi lukuvuoden alusta lähtien kolme eri linjaa: yleisopetus, kaksikielinen opetus en-su ja montessoriopetus. kaikkien linjojen välillä on päivittäistä integrointia ja yhteistyötä. Suomenkielisetkin oppilaat tottuvat käyttämään myös englantia päivittäin johtuen kaksikielisen linjan kanssa tehtävästä yhteistyöstä.
Panostamme yhteisopettajuuteen ja olemme kehittämismyönteisiä.

Koulun nimi ja osoite: Niittykummun koulu, Niittyportti 3, 02200 Espoo. Uusi osoite 1.8.22. lähtien: Riihitontuntie 7 B ja C, 02200 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, resilienssiä alati muuttuvien tilanteiden hallintaan ja kehittämismyönteisyyttä.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme koulumme linjojen tuntemusta, kokemusta yhteisopettajuudesta ja tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää että olet sujuva suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553299
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo