(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, Niipperin koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Kuvaus tehtävästä: Erityisopettaja

Koulun nimi ja osoite: Niipperintie 29, 02920, Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2021.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme koulutusta, kokemusta ja innostusta laaja-alaisen erityisopettajan työssä. Pidämme työyhteisössä tärkeinä hyviä tiimityö- ja työyhteisötaitoja, aktiivista ja innostunutta otetta oman ammattiaidon kehittämiseen sekä vastuullista ja sitoutunutta otetta kouluyhteisön yhteisten asioiden hoitoon ja koulun kehittämiseen. Tehtävään valittavalta toivomme vahvaa näkemystä ja kokemusta erityisen tuen oppilaiden opetuksen järjestämisestä ja tukemisesta.

Koulumme on pohjoisespoolainen alakoulu, jossa arvostamme oppimisen iloa, yhdessä tekemistä ja jatkuvan kehittymisen henkeä. Toimimme avoimessa, turvallisessa ja välittävässä oppimisympäristössä. Suuntaamme tulevaisuuden taitoihin perinteitä unohtamatta. Koulussamme opiskellaan vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja monipuolisin menetelmin.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).