(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, laaja-alainen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Määräaikainen virka alkaen 24.09.2018 (päättyy 31.07.2019)
Hakuaika päättyy 17.09.2018  kello 16:00
Kanniston koulu, Kenraalintie 6 01700 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus

Kanniston koulu on 1.8.2011 perustettu koulu kasvavalla ja kehittyvällä Kivistön alueella, johon pääsee kätevästi myös kehärataa pitkin. Valoisa koulurakennus edustaa uusinta arkkitehtuuria. Luokkahuoneet on ajanmukaisesti varusteltu. Koulun opettajien ja alle 400 oppilaan käytössä on yli 230 tablettia ja 260 chromebookia. Koulun piha lähiympäristö tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet oppimisympäristön laajentamiseen.

Koulun nuorekas ja innostunut työyhteisö etsii joukkoonsa oppimisen ja yhteistyön ammattilaista laaja-alaisen erityisopettajan tehtävään. Työyhteisömme arvostaa työn iloa, onnistumisen kokemuksia, aktiivista työotetta sekä yhteissuunnittelun tuomia etuja. Omassa luokassa opiskelun lisäksi Kannistossa toimitaan myös joustavissa luokkarajat ylittävissä opetusryhmissä. Meillä kaikki oppilaat opiskelevat pääsääntöisesti yleisopetuksen ryhmissä.

Noudatamme koeaikaa, joka on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä

Luemme eduksi: lämmintä, välittävää otetta oppilaisiin, järjestelmällisyyttä ja kokemusta erityisoppilaiden opettamisesta.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.