(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, laaja-alainen, Aurinkokiven koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Aurinkokiven koulu

Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Oletko sinä etsimämme laaja-alainen erityisopettaja innovatiiviseen työyhteisöön?

Haettavana on 2016 Kivistön alueelle valmistuneessa Aurinkokiven koulussa määräaikainen laaja-alaisen erityisopettajan virka 1.8.2019-31.7.2020.  Voit tutustua kouluumme tästä.

Koulu on osa Aurinkokiven palvelukeskuksen luovaa, yhteisöllistä ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa palveluympäristöä. Koulussa on nyt n. 430 oppilasta vuosiluokilla 1-6, opetushenkilöstöä on n. 25. Koulu kasvaa lukuvuoden 19-20 alkaessa n. 880 oppilaan yhtenäiskouluksi (1.-9.lk)

Palvelukeskuksessa toimivat myös päiväkoti, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu.

Onko sinulla kykyä edistää yhteisöllistä hyvinvointia, aktiivisuutta ja osallisuutta lasten, kollegoiden ja palvelukeskuksen eri toimijoiden kesken? Onko moniammatillinen yhteistyö ja joustavuus sinulle luontaista? Onko uusi oppimiskäsitys ja uudet oppimisympäristöt sinulle tuttuja? Saatat sopia työyhteisömme jäseneksi.

Toivomme hakijalta kokemusta erityisopettajana samanaikaisopetuksesta ja palkkiopetuksesta sekä tiimityöskentelystä sekä työkokemusta perusopetuksen kaikilta vuosiluokilta ja/tai yhtenäiskoulusta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja vahvaa pedagogista osaamista.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hakijalta kokemusta erityisopettajana samanaikaisopetuksesta ja palkkiopetuksesta sekä tiimityöskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Silander Sari

0407783594

sari.silander@vantaa.fi


Tavoitettavissa virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.