(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, Kanniston koulu, 3 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kanniston koulu

Kenraalintie 6 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Kanniston koulu on 1.8.2011 perustettu koulu kasvavalla ja kehittyvällä Kivistön alueella, johon pääsee kätevästi myös kehärataa pitkin. Valoisa koulurakennus edustaa uusinta arkkitehtuuria. Luokkahuoneet on ajanmukaisesti varusteltu.  Koulun opettajien ja 374:n  oppilaan Vantaan paras koulun piha ja lähiympäristö tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet oppimisympäristön laajentamiseen.

Tutustu Kanniston kouluun.

Koulun nuorekas ja innostunut työyhteisö etsii joukkoonsa oppimisen ja yhteistyön ammattilaisia erityisopettajan tehtäviin. Työyhteisömme arvostaa aktiivista ja positiivista työotetta sekä hyvää vuorovaikutusta niin koulun lasten kuin aikuistenkin kanssa. Arvostamme myös kykyä ja halua kehittää joustavia opetusjärjestelyjä yhdessä erityisopetuksen tiimin ja muun opetushenkilöstön kanssa. Oppilaat opiskelevat pääsääntöisesti yleisopetuksen ryhmissä.   

Etsimme aktiiviseen joukkoomme kolmea erityisopettajaa, joilla on erinomaiset pedagogiset taidot, ovat yhteistyökykyisiä sekä motivoituneita kehittymään ja kehittämään koulun erityisopetusta. Erityisopettaja vastaa tuen järjestämisestä yhdessä luokanopettajien kanssa. 

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: Luemme eduksi valmiuden opettaa Vantaan kieliohjelman mukaisia kieliä sekä innostuksen tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen opetuksessa. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTESin mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Kiuru Petri

+358503026056

petri.kiuru@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo 8.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.