(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, Kaivokselan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kaivokselan koulu

Kaivosvoudintie 10, 01610 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Hei sinä työstäsi innostuva erityisopettaja

Haemme kehitysmyönteiseen joukkoomme erityisopettajaa. Kaivokselan koululla toimii neljä laaja-alaista erityisopettajaa. Kaikki erityisopettajamme kuuluvat oppimisen tuen ryhmään, jonka tehtävänä on antaa konsultaatioapua luokanopettajille, suunnitella tuen järjestämistä ja päättää pienryhmäpaikoista. Laaja-alainen erityisopettaja suunnittelee ja toteuttaa oppilaiden tukitoimia yhdessä luokanopettajien, S2- opettajien ja resurssiopettajien kanssa. Jokainen työyhteisön jäsen osallistuu Kaivokselan koulun yhteiseen kehittämiseen tiimityölle varatulla viikoittaisella tiimiajalla.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa. 

Kaivokselan koulu on noin 600 oppilaan länsivantaalainen perusopetuksen alakoulu. Vanha kaivosympäristö ja vehreä luonto ovat osa oppimisympäristöämme. Koulu on sujuvasti saavutettavissa julkisen liikenteen välineillä. Kaivokselan koulun oppilaat tulevat Kaivokselan ja Myyrmäen alueelta. Kouluyhteisömme on monikielinen ja -kulttuurinen. Koululla on myös pitkä kokemus englanninkielisestä opetuksesta. Aikuisyhteisöömme kuuluu noin 30 luokanopettajan lisäksi seitsemän koulunkäyntiavustajaa, seitsemän erityisopettajaa, kaksi suomi toisena kielenä opettajaa, kolme resurssiopettajaa ja valmistavan luokan opettaja. Pyrimme vastaamaan oppilaiden ja huoltajien tarpeisiin kehittämällä kielitietoisuutta, yksilöllistä opetuksen joustavaa järjestämistä sekä jokaisen osallisuutta toiminnassamme. Kuten muissakin vantaalaisissa kouluissa opetusteknologian monipuoliseen käyttöön on opettajilla ja oppilailla mainiot mahdollisuudet.

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme tehtävään valittavalta valmiutta toimia monikulttuurisessa koulussa ja oppilaiden tuen tarpeita joustavasti huomioiden. Edellytämme lisäksi valittavalta henkilöltä valmiutta moninaisten oppijoiden joustavaan kohtaamiseen erityispedagogisin keinoin.

Luemme eduksi: Luemme eduksi hakijan mahdollisuuden toimia niin laaja-alaisena erityisopettajana kuin myös erityisluokanopettajana. Arvostamme aiempaa kokemusta erityisopettajana toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES:n mukainen.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Sarlin Hanna-Mari

0405709196

hannamari.sarlin@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo 8- 16

Anna-Leena Säde, 0400 651134

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.