(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, Kaivokselan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kaivokselan koulu

Kaivosvoudintie 10, 01030 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Hei sinä työstäsi innostunut erityisopettaja!

Haemme kehitysmyönteiseen joukkoomme laaja-alaista erityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Koulumme opettajat työskentelevät kiinteässä yhteistyössä muiden opettajien ja työntekijöiden kanssa. Koulumme pedagogiikka rakentuu yhteisopettajuudelle ja yhteisölliselle kehittämiselle. Jokainen työyhteisön jäsen osallistuu koulun kehittämiseen tiimityölle varatulla viikoittaisella tiimiajalla.

Kaikki erityisopettajamme kuuluvat oppimisen tuen ryhmään, jossa suunnitellaan ja kehitetään koulun tukitoimia sekä tuen rakenteita. Ryhmä antaa opettajille konsultaatioapua sekä päättää koulun pienryhmäpaikoista.

Tutustu kouluumme tarkemmin tästä linkistä.

Kaivokselan koulu on n. 600 oppilaan länsivantaalainen perusopetuksen alakoulu. Vanha kaivosympäristö ja vehreä luonto ovat osa oppimisympäristöämme. Koulu on sujuvasti saavutettavissa julkisen liikenteen välineillä eri suunnista pääkaupunkiseutua. Kaivokselan koulun oppilaat tulevat pääosin Kaivokselan ja Myyrmäen alueelta. Kouluyhteisömme on monikielinen ja -kulttuurinen. Koululla on myös pitkä kokemus englanninkielisestä opetuksesta. Aikuisyhteisöömme kuuluu noin 30 luokanopettajan lisäksi kuusi avustajaa, kuusi erityisopettajaa, kaksi suomi toisena kielenä opettajaa, kolme resurssiopettajaa ja valmistavan luokan opettaja. Pyrimme vastaamaan oppilaiden ja huoltajien tarpeisiin kehittämällä kielitietoisuutta, yksilöllistä opetuksen joustavaa järjestämistä sekä jokaisen osallisuutta toiminnassamme. Opetusteknologian monipuoliseen käyttöön on koulussamme opettajilla ja oppilailla mainiot mahdollisuudet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hakijalta valmiutta toimia monikielisessä ja -kulttuurisessa koulussamme. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää valittavalta henkilöltä valmiutta moninaisten oppijoiden joustavaan kohtaamiseen erityispedagogisin keinoin yhteistyössä kollegoiden kanssa.

Luemme eduksi: Luemme eduksi hakijan aiemman kokemuksen erityisopettajan työstä ja yhteisopettajuudesta. Luemme eduksi hakijan mahdollisuuden toimia laaja-alaisena erityisopettajana joustavasti ja myös esim. siten, että tehtävään sisältyy ajoittain pienryhmätyyppistä opetusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Sarlin Hanna-Mari

040 5709196

hannamari.sarlin@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-16

Anna-Leena Säde, apulaisrehtori 0400 651134, anna-leena.sade@eduvantaa.fi klo 8- 16 arkipäivisin

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.