(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, Juvanpuiston koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Haemme dynaamiseen joukkoomme Juvanpuiston koululle osaksi erityisopettajien tiimiämme laaja-alaista erityisopettajaa lukuvuoden 2020-21 aina 31.7.2021 saakka.

Valittavan eduksi luemme näytön uuden opetussuunnitelman mukaisesta toimintakulttuurista sekä kiinnostuksesta kehittää kouluamme kohti hyvinvoivaa kouluyhteisöä.

Hakijan eduksi luemme myös vahvan näytön yhteistyötaidoista työyhteisössä, kokemusta yhteisopettajuudesta, yhdysluokkaopetuksesta sekä erityisopetuksen inklusiivisista toteutustavoista.

Juvanpuiston koulun on yhtenäiskoulu. Kyseinen tehtävä tulee sijoittumaan peruskoulun 6-9. luokille, jossa tehtäväsi on vastata erityisen ja tehostetun tuen päätöksellä olevien oppilaiden opetuksen tuesta yhdessä koulumme toisten erityisopettajien ja aineopettajien kanssa. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden erityisopettajien kanssa. Olemme kevään 2020 aikana uudistaneet erityisopetuksen osalta toimintatapoja lukuvuodelle 2020-2021 ja sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa koulumme erityisopetuksen rakenteisiin lukuvuoden aikana.

Tulemme palkkaamaan tehtävään soveltuvan henkilön heti tämän löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan umpeutumista. Ensisijaisesti haemme ko tehtävään pätevää laaja-alaista erityisopettajaa, mutta myös muodollista pätevyyttä olevat hakemukset huomioidaan.


Koulun nimi ja osoite: Juvanpuiston koulu, Juvanpuro 2, 02920 Espoo.

Työaika: Päätoiminen tuntiopettaja, OVTES:in mukainen

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Juvanpuiston koulu sijaitsee Pohjois-Espoon Niipperissä. Juvanpuiston koulurakennus valmistui vaiheittain v.2003-2005. Tilat ovat ajanmukaiset ja käytännölliset. Oppilaita koulussamme on noin 580. Koulussamme annetaan hyvää ja monipuolista opetusta. Koulumme missio on saada Hyvä näkyviin ja tämä korostuu monessa eri asioissa koulun arjessa. Koulumme arkea voi seurata koulumme sos.median kautta. Koulumme ehdoton vahvuus on oppilaiden osallistamisen rakenteet, jotka tuovat kouluumme oman positiivisen erityisp

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).