Erityisopettaja, Ilolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ilolan koulu

Epinkoskentie 5 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Haluatko mukaan huippuporukkaan työskentelemään Ilon kautta Ilolassa?

Ilolan koulu on vuosiluokille 1 - 4 perusopetusta antava pienten lasten lähikoulu, jossa opetetaan suurella sydämellä. Koulumme toimintakulttuuri kiteytyy lukuvuoden teemaan ”Ilon kautta Ilolassa- yhdessä oppien", jonka keskiössä on oppilaiden kanssa kootut toimintakulttuurin tavoitteet, joiden myötä saavutamme kaikille turvallisen, oppivan yhteisön, jossa tehdään myönteisessä ilmapiirissä yhteistyötä toisia kunnioittaen.

Koulumme tiloissa toimii myös Ilolan päiväkodin kolme esiopetusryhmää. Ilolan koulu on kehäradan läheisyydessä oleva luonnonläheinen koulu, jonka ympärillä aukeaa laaja metsäalue, joka tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön koulumme käyttöön. Ilolan koulussa on tänä lukuvuonna reilu 400 oppilasta ja henkilökuntaa on kolmisenkymmentä. Koulussamme toimii tavallisten luokkaryhmien rinnalla myös yhteisopettajuus- ja inkluusioluokkia. Tutustu koulumme kotisivuihin tästä. Koulumme facebook-sivuilla pääset kurkistamaan koulumme arkeen tästä .

Toiminta-ajatuksenamme on kehittää lapsen valmiuksia oman elämän hallintaan tukemalla lapsen kasvua ja oppimista yhteistyössä kotien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas siirtyy koulustamme hyvän itsetunnon omaavana, oppimisesta innostuneena, perustaidot hallitsevana oppilaana, jolla on hyvät koululaisen taidot. Ilolan koulussa on otettu rohkeasti käyttöön opetussuunnitelman tuomat mahdollisuudet kehittää koulun toimintakulttuuria yhä yhteisöllisemmäksi ja toiminnallisemmaksi.

Oppilaiden osallistaminen on meille tärkeää. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunnan hallitus, oppilasagenttitoimintaa, välituntilainaamo ja välkkärit. Henkilökuntamme kokee työilmapiirin hyväksi ja yhteistyö vuosiluokkatasolla on aktiivista. Jokainen opettaja on osa vuosiluokkatiimiä. Vuosiluokkatiimien sisälle on muodostettu työpareja tai -trioja, jotka ovat lukuvuonna 2018-2019 asettaneet yhteiselle työlleen oppimistavoitteen. Tavoitteiden myötä opimme yhdessä ja kehitymme oppivana yhteisönä.

Etsimme joukkoomme nyt erityisopettajaa, joka on innostunut yhdessä oppimisesta ja kiinnostunut kehittämään koulun erityisopetusta ja toimintakulttuuria yhdessä koko työyhteisön kanssa oppivan yhteisön hengessä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, koutsaavaa työotetta toimiessasi luokanopettajan rinnalla. Lisäksi arvostamme rohkeutta puuttua haasteellisiin tilanteisiin ja toimia ratkaisukeskeisesti oppilaita osallistaen. Meillä on sinulle tarjota monimuotoinen työyhteisö, jossa arvostetaan aktiivisuutta, innovatiivisuutta ja rohkeutta kokeilla, onnistua ja oppia, joka päivä. Tervetuloa mukaan toimimaan Ilon kautta Ilolassa!

Erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta erityisopettajan työtehtävien hoidosta alakoulun puolella.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan

Yhteystiedot:

Rehtori Laasila Sari

0438269311

sari.laasila@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222583
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite