(Poistunut julkaisusta)

Erityisopettaja, etappi-opetus, Kivimäen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Kivimäen koulu

Lintukallionkuja 6, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 16.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2021


Haemme erityisopettajaa etapin jalkautuvaan työmuotoon

Kivimäen koulu on vähän yli 400 oppilaan alakoulu Länsi-Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yleisopetuksen lisäksi Kivimäen koulussa on pienryhmä- ja valmistavaa opetusta sekä etappi-opetusta. Koulussamme on hyvä ja toista työntekijää tukeva työilmapiiri. Tutustu kouluumme tästä.

Haemme erityisopettajaa etapin jalkautuvaan työmuotoon. Tehtävä sijoittuu alueelliseen, moniammatilliseen etappiryhmään. Etappi-toiminta tarjoaa vahvaa ja moniammatillista tukea 1.-6. luokan oppilaille. Jalkautuvassa työmuodossa oppilasta tuetaan etappijakson aikana hänen omassa oppimisympäristössään. Jalkautuvan erityisopettajan työparina toimii psykiatrinen sairaanhoitaja. Etapin työpari suunnittelee ja toteuttaa tukitoimia yhdessä oppilaan oman opettajan kanssa. Kivimäen koulussa toimii jalkautuvan etapin lisäksi kiinteä etappi, jossa erityisluokanopettajan kanssa tiimissä toimivat koulunkäyntiavustaja ja sosiaaliohjaaja.

Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta kohdata ja tehdä yhteistyötä erilaisten oppijoiden kanssa. Arvostamme monipuolista kokemusta erityisopetuksen alalta sekä valmiutta toimia moniammatillisessa tiimissä.Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Riitta Ruokonen

050 3146325

riitta.ruokonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.