Erityisnuorisotyönohjaajan viransijaisuus
Tapiolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Erityisnuorisotyönohjaajan viransijaisuus ajalle 1.1.2021-31.1.2022.
Viran tehtävät painottuvat Tapiolan alueen koulujen erityisluokkien ja pienryhmien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myös rippikoulutyö, nuorisotyö sekä muuta seurakuntatyötä.. Kansainvälisenvastuun asiat ja turvapaikanhakijoiden, sekä muuttajien kanssa työskentely ovat osa seurakuntamme työtä. Erityisnuorisotyönohjaaja kuuluu Kasvatuksen tiimiin.

Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja, aloite-, ja koordinointikykyä sekä joustavuutta. Tietotekniikan ja verkkotyön hallinta ja luova ote työhön katsotaan eduksi. Arvostamme myös seurakuntatyön kokemusta, sitoutumista kirkon työhön ja monipuolista kielitaitoa.
Viran pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistava tutkinto.

Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 502. Peruspalkka on 2381 - 2660 €/kk työkokemuksesta riippuen. Viransijaisuudessa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valittavalta vaaditaan rikostaustaote ja hänen tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakemukset KirkkoHR:n kautta. Hakemukset on jätettävä viimeistään 21.10. klo 15.
Haastattelut järjestetään tiistaina 26.11. klo 14 alkaen. Pyydämme haastatteluun kutsuttuvia tekemään videona lokakuulle sijoittuvan päivänavauksen koulussa autismin kirjon opetusryhmälle.

Tiedustelut: seurakuntapastori Erika Kallio p. 040 547 18464, erika.kallio@evl.fi ja
kirkkoherra Päivi Linnoinen p. 050 379 9038

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391564
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa, Espoo