(Poistunut julkaisusta)

Erityisnuorisotyönohjaaja tai diakoniatyöntekijä
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Oletko nuorisodiakonian osaaja, jolla on kokemusta myös ravintola-alalta? Jos olet myös kiinnostunut kehittämään uudenlaista toiminnan mallia nuorten tukemiseen, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Haemme Waste&Feast Snellu Cafe -ravintolaan erityisnuorisotyönohjaajaa tai diakoniatyöntekijää vuoden 2020 alusta lähtien tai sopimuksen mukaan.

Waste&Feast -ketju on ruokahävikin hyödyntämiseen perustuva lounasravintolaketju, jossa toteutuu kolme periaatetta: Hyödynnämme ruokahävikkiä ja pidämme ekologisia arvoja yllä, tuotamme edullista yhteisöruokailua alueella sekä työllistämme vaikeassa työllisyysasemassa olevia henkilöitä. Snellu Cafen tapauksessa työllistetyt ovat 15-29- vuotiaita. Snellu Cafen toiminta on osa Helsingin seurakuntien erityisnuorisotyötä ja toimii Itäkeskuksessa Matteuksenkirkolla.

Tehtävään kuuluu työllistettyjen nuorten, vapaaehtoisten ja muiden työhön tutustujien ohjaaminen ja perehdyttäminen sekä nuorten arjen ja päihteettömyyden tukeminen. Lisäksi työntekijä vastaa Snellu Cafen asiakaspalvelun kokonaisuudesta, kassanhoidosta ja laskutuksesta.

Hakijalta edellytämme erityisnuorisotyön toimintakentän ja työllisyyspalveluiden tuntemusta sekä ravintola-alan kokemusta. Lisäksi odotamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutus-, sekä ohjaustaitoja. Olennaista on myös kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, erityisryhmien tarpeiden tuntemus sekä kyky toimia yllättävissä tilanteissa. Hygieniapassi on tehtävän hoidon kannalta välttämätön. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen säädöskokoelman numero 124, 1 tai 2 § mukainen pätevyys kirkon nuorisotyönohjaajan tai diakonian virkaan tai muu vastaava nuorisotyön tai diakonian ammatillinen koulutus ja työkokemus. Viran palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen vaativuusryhmä 503, jonka peruspalkka on 2 467,00€. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § toisen mom. mukainen rikosrekisteriote. Valittavan henkilön tulee olla konfirmoitu ev. lut. kirkon jäsen.

Hakuaika päättyy 24.11.2019 klo 12. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa sekä 25.11. ja 29.11. Lisätiedot: vs. johtava erityisnuorisotyönohjaaja Sanna Parkkinen: sanna.l.parkkinen@evl.fi tai 050 5727387.