(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettajan, Koivukylän koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Koivukylän koulu

Kustaantie 10, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 

Hei sinä monipuolisesta oppilaan hyvinvoinnin tukemisesta innostunut oppimisen tuen ja erityisopetuksen ammattilainen! Etsimme Koivukylän yläkouluun (vl7-9) erityisluokanopettajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2020 alkaen.

Monikulttuurisessa koulussamme opiskelee noin 420 nuorta vuosiluokilla 7-9. Meillä työskenentelee noin 40 opettajaa ja 10 avustavaa henkilöä. Koulussamme on yleisopetuksen ryhmien ohella kolme yleisopetuksen pienryhmää, kaupunkitasoisia vammaisopetuksen ryhmiä sekä alueellinen Paja-luokka. Työelämäpainotteista perusopetusta toteutamme TEPPO-toiminnan muodossa.

Tarjoamme erityistä tukea pienryhmäopetuksena, samanaikaisopetuksena ja erilaisina joustavina opetusjärjestelyinä oppilaan tarpeiden mukaisesti. Yhteisöllisen koulumme aikuiset tekevät aktiivista ja monipuolista yhteistyötä oppimisen tuen mallien kehittämiseksi.

Koivukylän koulun kotisivut. 

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset. 

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.  

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.
 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta kolmiportaisen tuen prosesseista ja pedagogisten asiakirjojen laatimisesta.

Luemme eduksi: kokemuksen joustavien järjestelyiden toteuttamisesta yläkoulussa sekä kokemuksen työskentelystä monikulttuurisessa kouluyhteisössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Niemi Leena-Maija

0401867028

leena-maija.niemi@vantaa.fiApulaisrehtori Milla Nordling, milla.nordling@eduvantaa.fi, p. 043 8250407 klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.