Erityisluokanopettaja, Sunan koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Erityisluokanopettaja työskentelee erityisen tuen oppilaiden pienryhmässä. Luokassa opiskelee enintään 10 alakoulun oppilasta sosiaalisesti ja emotinaalisesti tuen tarpeisia oppilaita. Opettajan työparina työskentelee toinen erityisluokanopettaja tai koulunkäyntiavustaja. Opetus voidaan toteuttaa myös yhdysluokkaopetuksena.

Koulun nimi: Sunan koulu

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään: Yhteistyötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: Kokemusta työskentelystä erityisen tuen oppilaiden kanssa.

Sunan koulu on 270 oppilaan alakoulu hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Espoon keskuksen juna-asemalle on 5 minuutin kävelymatka. Koulu sijaitsee rauhallisella alueella Keskuspuiston vieressä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot