Erityisluokanopettaja, Saunalahden koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Etsimme kouluumme erityisluokanopettajan vakinaiseen virkaan vahvaa osaajaa. Saunalahden koulu on yhtenäiskoulu, jossa oppilaita on hieman yli 800 vuosiluokilla 1-9. Erityisluokanopettajan tehtävä sijoittuu oppimisvaikeuksia omaavien lasten erityisluokkaan, jossa opettajan työparina työskentelee kymmenen oppilaan kanssa koulunkäynninohjaaja. Työtä pääsee toteuttamaan osana erityisopetuksen tiimiämme, jossa mukana yhteensä 6-8 erityisopettajaa. Kumppaniksi tärkeään työhön tarjoamme erinomaisen tiimityöskentelyyn ja inklusiiviseen opetukseen orientoituneen työyhteisön, jossa oppilaslähtöisyys on yhteinen tavoite.

Saunalahden koulu on vuonna 2012 toimintansa aloittanut yhtenäinen peruskoulu, jossa oppilaita on hieman yli 800 vuosiluokilla 1- 9. Koulurakennuksemme on monitoimitalo, jossa saman katon alla työskentelevät koulun lisäksi nuorisotoimi ja kirjasto sekä toimintojamme tukevat muut kumppanit. Koulussamme työskentelee päivittäin hieman yli 100 aikuista yhdessä oppilaidemme kanssa. Kouluyhteisömme toiminta perustuu vahvasti oppilaslähtöisyydelle ja yhteisölliselle toimintakulttuurille.

Koulun nimi ja osoite: Sauanalahden koulu, Brinkinmäentie 1, 02330 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kokemusta pedagogisten asiakirjojen käyttämisestä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme oppilaslähtöistä työotetta sekä digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemusta.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547162
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo