Erityisluokanopettaja, Ruusuvuoren koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ruusuvuoren koulu

Kisatie 21, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


  • Miten sinä haluaisit kehittää erityistä tukea osana koulun toimintakulttuuria?
  • Milloin sinusta pienryhmä on perusteltu ja paras oppimisympäristö nuorelle?
  • Miten tukisit erityisen tuen oppilaan tavallisuutta?

Jos kiinnostuit näistä ajatuksista, tule kanssamme kehittämään erityisopetuksen tulevaisuutta ja kolmiportaisen tuen toteuttamista!

Ruusuvuoren koulussa opiskelee n. 500 nuorta 6.-9.-luokilla. Haluamme vaalia sitä, että koulu on jokaiselle turvallinen ja innostava ympäristö, jossa voi olla oma itsensä. Oppilaan toimijuuden vahvistaminen on meille tärkeä asia. Koulussamme toimii toista vuotta työelämäpainotteisen oppimisen malli (Teppo), joka on mahdollisuus kaikille halukkaille koulun oppilaille opiskella vaihtoehtoisella tavalla peruskoulun rinnalla. Koulun kotisivut löydät täältä.

Henkilöstö koostuu 42 opettajasta, neljästä koulunkäyntiavustajasta sekä oppilashuollon henkilökunnasta. Kaikki oppilaat ovat aineenopetusjärjestelmässä. Tulevan lukuvuoden kehittämiskohteita ovat monialaiset oppimiskokonaisuudet ja laaja-alaisen osaamisen tuominen osaksi toimintakulttuuria sekä lukutaidon edistäminen sen laajassa merkityksessä. Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä. Oppimisen ja kasvun tukena on mahdollista hyödyntää kallioista metsää, vieressä olevia Ankkalampea ja urheilupuistoa sekä hyviä julkisia yhteyksiä.

Haemme innostuneeseen opettajajoukkoomme kahta erityisluokanopettajaa. Edellytämme hakijoilta tehtävän vaatimaa kelpoisuutta, kokemusta erityisluokan opettamisesta, oma-aloitteista työotetta, kykyä työskennellä eri aineenopettajien kanssa oppilaan edun mukaisesti sekä erinomaista kykyä rakentavaan yhteistyöhön kotien kanssa. Luemme eduksi vahvan kokemuksen moniammatillisesta verkostotyöstä ja neuropsykiatristen ilmiöiden tuntemuksen.

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme valittavilta vahvaa ymmärrystä haastavan käyttäytymisen syistä, oppimisen vaikeuksista sekä hyvää oppilaan kohtaamisen taitoa. Edellytämme myös kokemusta opetus- ja verkostotyöstä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Valintakierroksella eteneviltä edellytetään näytetunnin pitämistä.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Rytilä Salla

040 521 2913

salla.rytila(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

Apulaisrehtori Honkakoski Kaisa

043 827 2839


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222576
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite