(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, Rekolanmäen koulu, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Rekolanmäen koulu

Valtimotie 4, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - Tule mukaan huipputiimiimme!

Haemme  kahta erityisluokanopettajaa. Edellytämme hakijoilta halua ja kykyä tehdä yhteistyötä toisten opettajien ja erilaisten oppijoiden kanssa. 

Haemme joukkoomme  innostuneita ja positiivisia erityisluokanopettajia  koulumme erityisen tuen pienryhmiin. Työ on monipuolista ja työn sisältöä kehitämme jatkuvasti. Erityisluokanopettaja on osa luokan ja koulun moniammatillista tiimiä, joka yhdessä tukee oppilaan kasvua, kehitystä ja oppimista.

Hakijoilta edellytämme  halua ja kykyä tehdä hyvää yhteistyötä. Edellytämme hakijoilta kokemusta erityisen tuen oppilaiden kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja joustavaa työotetta. Pidämme tärkeänä moniammatillista työskentelyä sekä vahvaa ammatillista osaamista.

Rekolanmäen koulu on perustettu vuonna 2004 Peijaksen sairaalan läheisyyteen ja oppilaita koulussamme on 440. Valoisan koulurakennuksemme tilat ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä ja sijaitsemme hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.  

Lukuvuoden 2020-2021 aikana koulussamme toimii 28 opetusryhmää, joista neljä on erityisopetuksen luokkia ja viisi harjaantumisopetuksen ryhmää. Ryhmät toimivat keskenään yhteistyössä joustavien opetusjärjestelyiden puitteissa.  

Koulumme rikkaus on monikulttuurisuus ja koulumme arvoihin lukeutuu ammatillisuuden ja turvallisuuden lisäksi erilaisuuden arvostaminen. 


Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset.

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Saarinen Niina

0405874365

niina.e.saarinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.