(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, Rajakylän koulu, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Rajakylän koulu

Latukuja 1, 01280 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Hei sinä työstäsi innostunut erityisluokanopettaja! Haluatko liittyä huippuporukkaamme? Rajakylän koulussa on erinomainen ja sitoutunut työyhteisö. Ensi lukuvuonna koulussamme työskentelee lähes 40 opetuksen ja kasvatuksen ammattilaista.

Haemme ammattitaitoiseen työyhteisöömme kahta erityisluokanopettajaa. 

Rajakylän koulu on vuosiluokkien 1-4 koulu ja oppilasmäärämme on tällä hetkellä 460. Koulumme sijaitsee Itä-Vantaalla; Mellunmäen metroasemalta on lyhyt matka koululle ja myös Tikkurilasta on hyvät bussiyhteydet.

Koulumme on lämminhenkinen kouluyhteisö. Meillä panostetaan yhteisöllisyyteen, yhdessä tekemiseen sekä osaamisen jakamiseen. Pidämme tärkeänä, että oppilaat saavat iloita tekemästään työstä ja onnistumisistaan. Työskentelemme nykyaikaisissa koulutiloissa ja tavoitteenamme on luoda turvallinen ja kaikin tavoin laadukas oppimispolku oppilaillemme.

Etsimme joukkoomme kahta erityisluokanopettajaa, joilla on näkemystä ja halua sekä toteuttaa että kehittää joustavia opetusjärjestelyitä yhteistyössä luokanopettajien ja laaja-alaisten erityisopettajien kanssa.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset.

Koulumme kotisivut

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä valmiutta työskennellä kaikilla luokka-asteilla 1-4. Hakijan edellytetään myös sitoutuvan Vantaan lähikouluperiaatteen toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Luemme eduksi: Monikulttuurisessa koulussa työskentelyn.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Viljamaa Päivi

043 826 9313

paivi.viljamaa@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8.30-16 (parhaiten tavoitettavissa 27.1.-14.2.)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.