(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, polikliininen opetus, Viertolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Viertolan koulu

Liljatie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Tervetuloa innokkaaseen joukkoomme Viertolan kouluun. Haemme erityisluokanopettajaa Vantaan polikliiniseen opetukseen Viertolan koulun Jokirannan opetuspisteeseen.

Viertolan koulu sijaitsee Tikkurilassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.  

Viertolan koulu on virkeä ja monimuotoinen. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi koulussamme on vammaisopetusta ja polikliinista opetusta. Koulussamme annetaan myös ruotsin kielikylpyopetusta.

Oppilaita meillä on n. 730, opettajia 52 sekä 29 koulunkäyntiavustajaa ja oppilashoitajaa. Toimimme kahdessa toisiaan lähellä sijaitsevassa opetuspisteessä.

Koulussamme toimii kuusi polikliinisen opetuksen luokkaa. Kaikilla oppilailla on erikoissairaanhoidon psykiatrinen hoitokontakti. Kaikissa luokissa työskentelee erityisluokanopettaja ja avustaja työparina. Polikliinisen opetuksen tiimi on tiivis, toisiaan tukeva työyhteisö.  

Tutustu kouluumme tästä. 

Meillä on tarjota sinulle positiivinen, ammattitaitoinen, innostunut työyhteisö ja iloinen ilmapiiri. Meillä toimii johtoryhmä ja jaetun johtajuuden malli. Kehitämme koulua jatkuvasti, tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön tiimi- ja työparityöskentely.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja innostusta kehittää polikliinisen opetuksen toimintakulttuuria. Haemme joukkoomme monipuolista osaajaa, joka omaa positiivisen asenteen. 


Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Viertolan koulun rehtori

Laasila Sari

043-8269311

sari.laasila@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

Virka-apulaisrehtori Mira Grönberg, 050-314 5638

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.