Erityisluokanopettaja, Matinlahden koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Erityisluokanopettajan tehtävät Matinlahden koulussa. Etsimme joukkoomme ammatillisesti kunnianhimoista ja hyvät työyhteisötaidot omaavaa erityisluokanopettajaa. Koulumme toimintakulttuuriin kuuluu positiivisuus ja vahvuuspedagogiikkaa käytetään opetuksen lähtökohtana. Koulussa toteutetaan tiimiopettajuutta sekä joustavia opetusjärjestelyjä. Edellä mainitun mukainen toimintakulttuurinen osaaminen katsotaan eduksi.

Matinlahden koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja on lukuvuonna 2022-2023 noin 550 oppilaan alakoulu Espoon Matinkylässä. Koulussa kehitetään laadukasta perusopetusta, oppimisen tukea ja koulun toimintakulttuuria tavoitteena huolehtia kaikkien toiminta-alueemme oppilaiden opetuksesta. Matinlahdessa pääset työskentelemään innostavassa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Matinlahdessa on kehitetty paljon erityisopetuksen ja yleisopetuksen yhteistyötä sekä kolmiportaisen tuen rakenteita.

Koulun nimi ja osoite: Matinlahden koulu, os. Aapelinkatu 2-4.

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.


Tehtävässä edellytetään osaamista ja halua tehdä tiivistä yhteistyötä muiden opettajien kanssa erityisen tuen oppilaiden integroimiseksi yleisopetuksen ryhmiin, valmiutta yhteis- ja samanaikaisopettajuuteen, joustavuutta, sekä hyviä työyhteisö-, vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aiempaa kokemusta yleisopetuksen ja erityisopetuksen tiiviistä yhteistyöstä sekä kykyä ja taitoa opettaa laajasti alakoulussa opetettavia oppiaineita.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547214
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo