(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, Kytöpuiston koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kytöpuiston koulu

Peltoniemenkuja 1, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Kytöpuiston koulu on Koivukylässä sijaitseva monikulttuurinen noin 400 oppilaan alakoulu.

Koulussa on vuosiluokat 1-6. Koulussa on useita pienluokkia erityistä tukea tarvitsevia oppilaita varten, joskin erityisoppilaiden integrointi yleisopetuksen ryhmiin on osa oppilaiden opetusjärjestelyjä. Luokanopettajien ja erityisluokanopettajien välinen yhteistyö ja oppilaiden integraatio on tiivistä ja sitä kehitetään edelleen. Kytöpuiston koulussa oppilaiden opetuksen järjestämisen lähtökohtana on oppilaan yksilöllisten tarpeiden huomioiminen ja opetusjärjestelyjen joustavuus.

Tutustu koulumme kotisivuihin tästä.

Koulussamme voidaan käyttää toiminnallisia menetelmiä esimerkiksi matematiikan opetuksessa ja tällaisten työtapojen kehittämishalukkuus olisi suotavaa. Toiminnallisuus näkyy myös tablettien ja tietokoneiden ahkerana käyttönä.

Haemme joukkoomme yhteisopettajuudesta ja yleisopetuksen oppilaiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä innostunutta erityisluokanopettajaa, joilla on kiinnostusta kehittää oppilaslähtöisiä ja joustavia opetusmenetelmiä sekä uuden opetussuunnitelman mukaista opetusta. Kaksi nyt valittavat opettajat tulevat työskentelemään yhdessä työparina opettaen vuosiluokkien 3-5  erityisen tuen oppilaiden ryhmää. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Erinomaisia yhteistyötaitoja ja kokemusta suomea toisena kielenään puhuvien oppilaiden opettamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Hosio Maarit

0400549721

maarit.hosio@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.