(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, Korson koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Korson koulu

Kisatie 29, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Hei sinä erityisluokanopettaja, jolla on työtäpelkäämätön asenne, hyvät yhteistyötaidot sekä taitoa ja tahtoa toimia erityisen tuen oppilaiden parissa! Haluatko tulla Korson koulun rempseään joukkoon?

Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä.

Korson koulussa on tulevana lukuvuonna n. 440 oppilasta ja 38 opettajaa sekä 3 koulunkäyntiavustajaa. Koulussamme on kolme erityisopetusluokkaa ja oppimisen tukemisessa toimii kaksi laaja-alaista erityisopettajaa.

Korson koulu yhdistyy Leppäkorven koulun kanssa lukuvuonna 2021-22 muodostaen tuolloin yhtenäiskoulun.

Tutustu kouluumme tästä.

Korson koulussa on pysyvä henkilöstö ja työpaikan ilmapiiriä pidetään hyvänä. Kehitystyötä on meneillään liittyen uuteen opetussuunnitelmaan, oppilaiden hyvinvoinnin lisäämiseen sekä lähestyvään yhtenäiskouluyhdistymiseen liittyen. Yhteistyötä tehdään niin aineryhmissä, luokkatasoilla kuin tiimeissä tai muun tarpeen mukaan. Tavoitteena kaiken kehittämisen keskellä on laadukas perusopetus.

Haemme joukkoomme erityisluokanopettajaa 6.-luokalle. Luokka toimii kiinteässä yhteistyössä yleisopetuksen ryhmän kanssa, joten yhteistyötaidot painottuvat hakijan valinnassa. Lisäksi erityisluokan oppilaat tarvitsevat opettajan, joka pystyy tukemaan heitä jokaista yksilöllisesti ja jolla on taitoa saada oppilaan oma kapasiteetti täyteen käyttöön. Työtä ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, vaan apuna on niin yhteisöllisen hyvinvointiryhmän, johdon kuin työyhteisön tuki.

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset. 

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 


Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: Toivomme löytävämme joukkoomme opettajan, jolla on kokemusta tiiviistä yhteisopettajuudesta sekä yhtenäiskoulussa toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Rissanen Maiju

040 529 7696

maiju.rissanen@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.