Erityisluokanopettaja Karamzinin kouluun
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Erityisluokanopettaja Karamzinin kouluun. Koulussa toimii kaksi sope-ryhmää (tunne-elämän ja sosiaalisten taitojen vaikeudet), lukuvuonna 2021-2022 ryhmät ovat 2. ja 3. luokilla.

Karamzinin koulu on noin 450 oppilaan ja 35 aikuisen yhteisö. Koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kehä III:n vieressä. Etsimme mukavaan työyhteisöömme kahta erityisluokanopettajaa, jotka osana tiimiä vastaavat sope-luokkien opetuksesta. Molemmissa sope-luokissa työskentelee aikuisten kasvattajien tiimi, joten työtä ei tehdä yksin vaan yhdessä tiimin kanssa. Sope-luokkien opettajat ovat myös kiinteä osa opettajayhteisöämme.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Koulun nimi ja osoite: Karamzinin koulu, Kulloonmäentie 20

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja ja erityisoppilaiden arvostavaa kohtaamista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme positiivista kasvatusnäkemystä ja monipuolista osaamista opetus- ja kasvatustyössä sekä työkokemusta tunne-elämän ja sosiaalisten taitojen vaikeuksia omaavista alakouluikäisistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427437
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo