(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, Kaivokselan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kaivokselan koulu

Kaivosvoudintie 10, 01030

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Hei sinä työstäsi innostuva erityisluokanopettaja

Haemme kehitysmyönteiseen joukkoomme erityisluokanopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Kaivokselan koululla toimii kolme erityisen tuen pienryhmää, joissa kaikissa toimii erityisluokanopettajan rinnalla koulunkäyntiavustaja. Jokainen erityisopettajamme kuuluu oppimisen tuen ryhmään, jonka tehtävänä on antaa konsultaatioapua luokanopettajille, suunnitella tuen järjestämistä ja päättää pienryhmäpaikoista. Kaikki työyhteisön jäsenet osallistuvat koulun yhteiseen kehittämiseen tiimityölle varatulla viikoittaisella tiimiajalla.

Kaivokselan koulu on n. 600 oppilaan länsivantaalainen perusopetuksen alakoulu. Vanha kaivosympäristö ja vehreä luonto ovat osa oppimisympäristöämme. Koulu on sujuvasti saavutettavissa julkisen liikenteen välineillä. Kaivokselan koulun oppilaat tulevat Kaivokselan ja Myyrmäen alueelta. Kouluyhteisömme on monikielinen ja -kulttuurinen. Koululla on myös pitkä kokemus englanninkielisestä opetuksesta. Aikuisyhteisöömme kuuluu noin 30 luokanopettajan lisäksi kuusi avustajaa, kuusi erityisopettajaa, kaksi suomi toisena kielenä opettajaa, kolme resurssiopettajaa ja valmistavan luokan opettaja. Pyrimme vastaamaan oppilaiden ja huoltajien tarpeisiin kehittämällä kielitietoisuutta, yksilöllistä opetuksen joustavaa järjestämistä sekä jokaisen osallisuutta toiminnassamme. Opetusteknologian monipuoliseen käyttöön on koulussamme mainiot mahdollisuudet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme valittavalta henkilöltä valmiutta moninaisten oppijoiden joustavaan kohtaamiseen erityispedagogisin keinoin. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää kykyä toimia asiantuntijaroolissa ja oppimisen tuen kehittäjänä yhteisössämme.

Luemme eduksi: Arvostamme aiempaa kokemusta erityisopettajana toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Sarlin Hanna-Mari

0405709196

hannamari.sarlin@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16

Anna-Leena Säde, 0400651134

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.