(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, Kaivokselan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kaivokselan koulu

Kaivosvoudintie 10, 01030

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Hei sinä työstäsi innostuva erityisluokanopettaja

Haemme kehitysmyönteiseen joukkoomme erityisluokanopettajaa. Kaivokselan koululla toimii kolme erityisen tuen pienryhmää, joissa kaikissa toimii erityisluokanopettajan rinnalla koulunkäyntiavustaja. Jokainen erityisopettajamme kuuluu oppimisen tuen ryhmään, jonka tehtävänä on antaa kosultaatioapua luokanopettajille, suunnitella tuen järjestämistä ja päättää pienryhmäpaikoista. Jokainen työyhteisön jäsen osallistuu koulun yhteiseen kehittämiseen tiimityölle varatulla viikoittaisella tiimiajalla.

Kaivokselan koulu on 560 oppilaan länsivantaalainen perusopetuksen alakoulu. Vanha kaivosympäristö ja vehreä luonto ovat osa oppimisympäristöämme. Koulu on sujuvasti saavutettavissa julkisen liikenteen välineillä. Kaivokselan koulun oppilaat tulevat Kaivokselan ja Myyrmäen alueelta. Kouluyhteisömme on monikielinen ja -kulttuurinen. Koululla on myös pitkä kokemus englanninkielisestä opetuksesta. Aikuisyhteisöömme kuuluu noin 30 luokanopettajan lisäksi kuusi avustajaa, kuusi erityisopettajaa, kaksi suomi toisena kielenä opettajaa, kolme resurssiopettajaa ja valmistavan luokan opettaja. Pyrimme vastaamaan oppilaiden ja huoltajien tarpeisiin kehittämällä kielitietoisuutta, yksilöllistä opetuksen joustavaa järjestämistä sekä jokaisen osallisuutta toiminnassamme. Kuten muissakin vantaalaisissa kouluissa opetusteknologian monipuoliseen käyttöön on opettajilla ja oppilailla mainiot mahdollisuudet.

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Tutustu kouluumme tarkemmin tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme valittavalta henkilöltä valmiutta moninaisten oppijoiden joustavaan kohtaamiseen erityispedagogisin keinoin. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää myös kykyä toimia asiantuntijaroolissa yhteisössämme.

Luemme eduksi: Luemme eduksi hakijan mahdollisuuden toimia niin erityisluokanopettajana kuin myös laaja-alaisena erityisopettajana. Arvostamme aiempaa kokemusta erityisopettajana toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Sarlin Hanna-Mari
0405709196

hannamari.sarlin@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16

Anna-Leena Säde, 0400651134


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.