Erityisluokanopettaja, Itä-Hakkilan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus

Itä-Hakkilan koulu

Koulutie 8, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen alk. 01.08.2019

Hei, sinä työstäsi innostunut erityisluokanopettaja! Haluatko liittyä rentoon, ammattitaitoiseen porukkaamme? Ehkä juuri sinä olet etsimämme opetus- ja kasvatusalan ammattilainen.

Itä-Hakkilan koulu on vuosiluokilla 1 - 4 perusopetusta antava lähikoulu. Alue on rauhallista, metsäistä pientaloaluetta. Metsälenkille pääsee koulun lähistöltä. Koulussamme on n. 460 oppilasta sekä yhteensä 34 opettajaa ja koulunkäyntiavustajaa. Itä-Hakkilan koulussa toimii jokaisella luokkatasolla viisi yleisopetuksen luokkaa ja pienryhmä. Lisäksi koulussamme toimii kaksi laaja-alaista erityisopettajaa. Meillä annetaan myös valmistavaa opetusta.

Toiminta-ajatuksenamme on kehittää lapsen valmiuksia oman elämänsä hallintaan tukemalla lapsen kasvua ja oppimista yhteistyössä lapsen huoltajien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas saa riittävät tiedot ja taidot pärjätäkseen tulevaisuuden yhteiskunnassa. Itä-Hakkilan koulussa eletään vahvasti nykypäivää ja pidetään katse kiinni tulevaisuudessa.

Oppilaiden osallistaminen on meille tärkeää. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunnan hallitus. Oppilaat toimivat ympäristöagentteina sekä välkkäreinä osana Liikkuva koulu -toimintaa.

Henkilökuntamme kokee työskentelyilmapiirin hyväksi. Työkavereita kunnioitetaan, apua kysytään ja annetaan, mutta asioista uskalletaan olla myös eri mieltä. Meillä on totuttu tekemään töitä ja jakamaan vastuuta unohtamatta kuitenkaan huumoria.

Etsimme joukkoomme erityisluokanopettajaa, jolla on työtäpelkäämätön asenne, aktiivinen työote, hyvät yhteistyötaidot sekä taitoa ja tahtoa toimia erityisen tuen oppilaiden kanssa. Työskentely alkaa elokuussa suunnitelmiemme mukaan 1-luokkalaisten parissa.

Erityisluokan oppilaat tarvitsevat opettajan, joka pystyy tukemaan heitä jokaista yksilöllisesti ja jolla on kykyä suunnitella yksilöllisiä integraatiomalleja oppilailleen. Työtä ei tarvitse kuitenkaan tehdä yksin, vaan apuna on niin yhteisöllisen hyvinvointiryhmän, johdon kuin työyhteisön tuki. Meillä toimii johtoryhmä ja jaetun johtajuuden malli. Kehitämme koulua jatkuvasti tavoitteenamme joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön tiimityöskentely.

Tutustu kouluumme lisää tästä.

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat:
Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Jokila Minna
040 480 9378

minna.jokila@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-16


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222574
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite