(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, Ilolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ilolan koulu

Epinkoskentie 5 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Haluatko mukaan työskentelemään Ilon kautta Ilolassa?

Ilolan koulu on vuosiluokille 1 - 4 perusopetusta antava pienten lasten lähikoulu, jossa opetetaan suurella sydämellä. Koulumme toimintakulttuuri kiteytyy lukuvuoden teemaan ”Ilon kautta Ilolassa”- yhdessä oppien, jonka keskiössä on oppilaiden kanssa kootut toimintakulttuurin tavoitteet, joiden myötä saavutamme kaikille turvallisen, oppivan yhteisön, jossa tehdään myönteisessä ilmapiirissä yhteistyötä toisia kunnioittaen.

Koulumme tiloissa toimii myös Ilolan päiväkodin kolme esiopetusryhmää. Ilolan koulu on kehäradan läheisyydessä oleva luonnonläheinen koulu, jonka ympärillä aukeaa laaja metsäalue, joka tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön koulumme käyttöön. Ilolan koulussa on tänä lukuvuonna reilu 400 oppilasta ja henkilökuntaa on kolmisenkymmentä. Osa luokistamme on yhteisopettajuus- ja inkluusioluokkia. Tutustu koulumme kotisivuihin tästä. Koulumme facebook-sivuilla pääset kurkistamaan koulumme arkeen tästä.

Toiminta -ajatuksenamme on kehittää lapsen valmiuksia oman elämän hallintaan tukemalla lapsen kasvua ja oppimista yhteistyössä kotien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas siirtyy koulustamme hyvän itsetunnon omaavana, oppimisesta innostuneena, perustaidot hallitsevana oppilaana, jolla on hyvät koululaisen taidot. Ilolan koulussa on otettu rohkeasti käyttöön opetussuunnitelman tuomat mahdollisuudet kehittää koulun toimintakulttuuria yhä yhteisöllisemmäksi ja toiminnallisemmaksi.

Oppilaiden osallistaminen on meille tärkeää. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunnan hallitus, oppilasagenttitoimintaa, välituntilainaamo ja välkkärit. Henkilökuntamme kokee työilmapiirin hyväksi ja yhteistyö vuosiluokkatasolla on aktiivista. Jokainen opettaja on osa vuosiluokkatiimiä. Vuosiluokkatiimien sisälle on muodostettu työpareja tai -trioja, jotka asettavat yhteiselle työlleen lukuvuosittain oppimistavoitteen. Tavoitteiden myötä opimme yhdessä ja kehitymme oppivana yhteisönä.

Etsimme joukkoomme nyt erityisluokanopettajaa inkluusioluokkaan luokanopettajan ja avustajan työpariksi. Odotamme sinulta kiinnostusta yhteisopettajuuteen sekä inkluusio-opetukseen. Koulussamme on ns. upotetut inkluusioluokat, jossa erityisopetuksen pienryhmä on upotettu yleisopetuksen ryhmään. Näissä luokissa työskentelee erityisluokanopettaja, luokanopettaja ja avustaja. 

Olethan siis innostunut yhdessä oppimisesta ja kiinnostunut kehittämään koulun toimintakulttuuria yhdessä koko työyhteisön kanssa oppivan yhteisön hengessä? Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, tahtoa tehdä työtä yhdessä, halua kehittää opetusta ja oppimisympäristöjä tulevaisuuden tarpeet huomioiden sekä reilua tekemisen meininkiä. 

Meillä on sinulle tarjota monimuotoinen työyhteisö, jossa arvostetaan aktiivisuutta, innovatiivisuutta ja rohkeutta kokeilla, onnistua ja oppia, joka päivä. Tervetuloa mukaan toimimaan Ilon kautta Ilolassa!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: Kiinnostus ja/tai kokemus luokkamuotoisesta, inklusiivisesta erityisopetuksesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Laasila Sari

0438269311

sari.laasila@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.