(Poistunut julkaisusta)

Erityisluokanopettaja, Aurinkokiven koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Aurinkokiven koulu
Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Oletko sinä etsimämme erityisluokanopettaja innovatiiviseen työyhteisöön?

Haettavana on 2016 Kivistön alueelle valmistuneessa Aurinkokiven koulussa kaksi erityisluokanopettajan virkaa 1.8.2019 alkaen. Voit tutustua kouluumme tästä.

Koulu on osa Aurinkokiven palvelukeskuksen luovaa, yhteisöllistä ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa palveluympäristöä. Koulussa on nyt n. 430 oppilasta vuosiluokilla 1-6, opetushenkilöstöä on n. 25. Koulu kasvaa lukuvuoden 19-20 alkaessa n. 880 oppilaan yhtenäiskouluksi (1.-9.lk).
Palvelukeskuksessa toimivat myös päiväkoti, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu.

Onko sinulla kykyä edistää yhteisöllistä hyvinvointia, aktiivisuutta ja osallisuutta lasten, kollegoiden ja palvelukeskuksen eri toimijoiden kesken? Onko moniammatillinen yhteistyö ja joustavuus sinulle luontaista? Oletko valmis työskentelemään tiimissä yhteisopettajana? Onko uusi oppimiskäsitys ja uudet oppimisympäristöt sinulle tuttuja? Saatat sopia työyhteisömme jäseneksi.

Toivomme hakijalta kokemusta erityisluokanopettajana samanaikaisopetuksesta, palkkiopetuksesta ja tiimityöskentelystä sekä työkokemusta perusopetuksen kaikilta vuosiluokilta ja/tai yhtenäiskoulusta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja vahvaa pedagogista osaamista.

Viran hoitamisen edellytykset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset.

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hakijalta kokemusta erityisluokanopettajana samanaikaisopetuksesta ja palkkiopetuksesta sekä tiimityöskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Silander Sari
0407783594
sari.silander@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.