(Poistunut julkaisusta)

Erityislastentarhanopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.11.2018
Hakuaika päättyy 12.10.2018  kello 16:00
Maitorpan päiväkoti, Maitorpantie 4 01700 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kivistön toimintayksikön neliryhmäiset päiväkodit, Kivistö ja Maitorppa sijaitsevat lähekkäin kehittyvällä ja kasvavalla Kivistön alueella Kehäradan ja Hämeenlinnantien varrella. Yksikkömme on sekoitus päiväkotiperinteitä ja halua mennä eteenpäin yhdessä uutta kokeillen ja oppien. 

Integroitu ryhmä sijaitsee Maitorpan päiväkodissa. Päiväkotimme tilat ovat pienryhmätoiminnalle sekä kehityksen ja oppimisen tuen järjestämiselle hyvin sopivat ja muokattavissa tarpeen mukaan. 

Erityislastentarhanopettajana vastaat ryhmän kehityksen ja oppimisen tuen suunnittelusta ja järjestämisestä osana varhaiskasvatusta. 

Työyhteisömme on ammatillinen ja osaava, ilmapiiri lämmin ja mukava. Meille on tärkeää vuorovaikutus ja lapsen kuuleminen sekä meille kaikille hyvä arki. Haluamme jakaa osaamistamme ja toimia yhdessä luodaksemme lapsille turvallisen ja kannattelevan kasvu- ja oppimisympäristön. Panostamme luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön keskenämme sekä perheiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Päiväkodissa tehdään yhteistyötä yli tiimirajojen kaikkien osaaminen huomioiden. 

Vantaan kaupunki on kehittämis- ja koulutusmyönteinen työnantaja.

Voit olla kokenut ammattilainen ja omata paljon tarvittavaa osaamista tai voit olla juuri valmistumassa oleva erityislastentarhanopettaja. Meiltä löytyy tarpeen mukaan innostusta ja osallistumista tai tukea ja kokemusta. 

Aloituksesta voidaan sopia.
Määräaikaisena tehtävää hoitamaan voidaan valita myös kokenut ja osaava lastentarhanopettaja. 

”Vantaan kaupunki haluaa tukea vakituiseen työsuhteeseen valittavia, muualta Suomesta Vantaalle muuttavia kelpoisia lastentarhanopettajia, erityislastentarhanopettajia ja päiväkodin johtajia 1 500 euron muuttorahalla. Lisätietoja muuttorahasta saat rekrytoinnista vastaavalta esimieheltä. Muuttorahaa ei makseta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista, Nurmijärveltä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Vihdistä tai Kirkkonummelta muuttaville henkilöille.”

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen erityislastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-980-18