Erityiskoulunkäyntiavustajan sijaisuus, Järvenperän koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtävät toiminta-alueittain tapahtuvassa opetuksessa, aamu- ja iltapäivähoidossa sekä lomahoidossa. Viikkotyöaika on vähintään 21 h.

Koulun nimi ja osoite: Auroranmäki 1, 02940 Espoo.

Työaika: Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Vähintään 21 h/viikko, jolloin palkka on 1150,96 €/kk.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta kehitysvammaisten oppilaiden kanssa työskentelystä toiminta-alueittain tapahtuvassa opetuksessa.

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: Hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä kykyä toimia joustavasta nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Halua kehittää omaa ammattitaitoaan.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot