(Poistunut julkaisusta)

Erityiskoulunkäyntiavustaja, Saunalahden koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme erityiskoulunkäyntiavustajaa autisminkirjon erityisryhmään Saunalahden yhtenäiskouluun. Koulussamme on oppilaita on yhteensä yli 800. Tarjolla kumppaniksi erinomainen tiimityöskentelyyn ja koulun kehittämiseen orientoitunut työyhteisö, jossa kaikki aikuiset toimivat myös kasvattajina. Työhön kuuluu aamu- ja iltapäivähoitoa sekä iltapäivätoimintaa sekä koulussa oppilaiden avustamista koulupäivän aikana.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Työpaikan nimi: Saunalahden koulu, Brinkinmäentie 1, 02330 Espoo.

Työaika: Työaika sopimuksen mukaan. Kaupunki tarjoaa vähintään 21 h/vko, mutta tuntimäärä määräytyy työtarpeen mukaan.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava. Esim. lähihoitaja tai kehitysvammaisten hoitaja.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä paineensietokykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta autisminkirjon erityisoppilaiden kanssa toimimisesta ja hyviä tiimityötaitoja.

Saunalahden koulu on vuonna 2012 toimintansa aloittanut yhtenäinen peruskoulu, jossa oppilaita on hieman yli 800 vuosiluokilla esi - 9. Koulurakennuksemme on monitoimitalo, jossa saman katon alla työskentelevät koulun lisäksi nuorisotoimi ja kirjasto sekä toimintojamme tukevat muut kumppanit. Koulussamme työskentelee päivittäin hieman yli 100 aikuista yhdessä oppilaidemme kanssa. Kouluyhteisömme toiminta perustuu vahvasti oppilaslähtöisyydelle ja yhteisölliselle toimintakulttuurille.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).