Erityiskoulunkäyntiavustaja, Ruusutorpan koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Ruusutorpan koululle etsitään erityiskoulunkäyntiavustajaa! Työnkuvaan kuuluu erityiskoulunkäyntiavustajan tehtävät kehitysvammaisten toiminta-alueittain, opetuksessa sekä aamu- ja iltapäivähoidossa. Kyseessä on sijaisuus.

Työ koostuu oppilaiden ohjaamisesta ja avustamisesta päivittäisissä toiminnoissa; muun muassa ohjaamisesta oppitunneilla opettajan ohjeiden mukaisesti, avustamisesta ruokailuissa, WC-käynneillä ja siirtymätilanteissa sekä päivittäisestä ulkoilusta. Lisäksi tehtävään kuuluu tiimipalavereihin osallistuminen.

Ruusutorpassa on yhteensä neljä toiminta-alueittaisen opetuksen luokkaa, ja jokainen erityiskoulunkäyntiavustaja kuuluu oman luokkansa tiimiin. Luokassa on kuusi oppilasta, viisi erityiskoulunkäyntiavustajaa ja yksi opettaja. Viikkotyöaika on 38h 15min/vko. Työvuoro voi vaihdella klo 7-17 välillä (7h 15min/pv)

Koulun nimi ja osoite: Ruusutorpan koulu, Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo

Työaika: Vähintään 21 h/viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Sijaisuuden aikana työaika on 38h 15min/vko.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: (1150,96 €/kk: 21h/vko) 2255,84€/kk: 38h 15min/vko

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto
Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme oma-aloitteisuutta ja ennakkoluulottomuutta, lisäksi kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot