(Poistunut julkaisusta)

Erityiskoulunkäyntiavustaja, Mankkaan yläkoulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme erityiskoulunkäyntiavustajaa Mankkaan yläkoulun autismikirjonopetukseen mielekkääseen työhön ja hyvään työyhteisöön.

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtäviin kuuluu oppilaan ohjaaminen ja avustaminen kaikissa arjen tilanteissa sekä tukeminen ja ohjaaminen koulutyössä.
Oppilaille järjestetään Mankkaan koululla myös aamu- ja iltapäivähoitoa.

Oppilaat osallistuvat koulun loma-aikoina (syys-, joulu-, talvi- ja kesälomat) lomahoitoon ja valittavalta henkilöltä edellytetään myös sitoutumista tähän.

Haastattelut järjestetään alustavasti viikolla 41.

Työpaikan nimi: Mankkaan koulu
Työaika: Vähintään 21h/viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Lukuvuonna 2020-2021 erityiskoulunkäyntiavustajan työaika Mankkaan koulussa on 30 h viikossa.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja halua huomioida oppilaiden yksilölliset tarpeet.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme työkokemusta autisminkirjon, erityisnuorten ja kehitysvammaisten parissa työskentelystä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).