(Poistunut julkaisusta)

Erityiskoulunkäyntiavustaja, Mankkaan koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme erityiskoulunkäyntiavustajaa Mankkaan koulun autismikirjonopetukseen.

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtäviin kuuluu oppilaan ohjaaminen/avustaminen kaikissa arjen tilanteissa sekä tukeminen ja ohjaaminen koulutyössä.

Oppilaille järjestetään Mankkaan koululla myös aamu- ja iltapäivähoitoa.

Oppilaat osallistuvat koulun loma-aikoina (syys-joulu-talvi ja kesä) lomahoitoon ja valittavalta henkilöltä vaaditaan myös sitoutumista tähän.

Työpaikan nimi: Mankkaan koulu


Työaika: 30,24h-38,75h/vko. Tunnit voivat vaihdella lukuvuosittain.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava. Esim. lähihoitaja tai kehitysvammaisten hoitaja.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä että halua huomioida oppilaiden yksilölliset tarpeet.

Arvostamme työkokemusta autisminkirjon, erityisnuorten ja kehitysvammaisten parissa työskentelystä.

Mankkaan koulussa opiskelee n. 330 oppilasta luokka-asteilla 7-9. Koulussa annetaan myös luokkamuotoista autismikirjon erityisopetusta luokka-asteilla 7-10. Mankkaan koulussa järjestetään autismikirjon oppilaille lisäopetusta (10 lk) oppivelvollisuuden päättymisen jälkeen.

Oppilaat ovat laajan autisminkirjon oppilaita, joilla voi esiintyä autismin lisäksi kehitysvammaa ja neuropsykiatrisia häiriöitä. Autismiopetuksen oppilaat opiskelevat joko yleisopetuksen opetussuunnitelman, yksilöllistetysti yleisopetuksen opetussuunnitelman mukaisesti tai toiminta-alueittaisen opetussuunnitelman mukaisesti.

Integraatio on yksi autismiopetuksemme keskeinen tavoite. Autismikirjon oppilaita integroituu yleisopetukseen yhdessä tai useammassa aineessa tai kokonaan. Se toteutuu yhteistyössä yleisopetuksen opettajien ja oppilaiden kanssa.