(Poistunut julkaisusta)

Erityiskoulunkäyntiavustaja, Koulumäen koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtävät Koulumäen erityiskoulussa autisminkirjon opetuksen 2.luokalla. Luokassa on 6 oppilasta, neljän oppimäärä on toiminta-alueittain ja kahden autisminkirjon oppilaan oppimäärä on yksilöllistetty. Oppilaille järjestetään Koulumäessä mahdollisuus myös aamu- ja iltapäivähoitoon. Työ koostuu kahdesta osasta, koulutunneista ja hoidosta. Luokkatila ja hoitotila ovat erikseen, koululla on aidattu piha. Työvuorot ovat 7.30-15

Työpaikan nimi: Koulumäen koulu

Työaika: Työsopimukseen kirjataan koulun opetustunnit 21t viikossa, aamu- ja iltapäivähoidon tuntien kanssa työaika on kokonaisuudessaan 38,25t viikossa.


Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Erityiskoulunkäyntiavustaja

Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtävään ovat päteviä ammatillisen perustutkinnot suorittanet henkilöt. mm. lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen tutkinnon suorittaneet esim. lähihoitaja, lastenhoitaja ja nuorisonohjaaja. Lisäksi sairaanhoidon ja huolenpidon osaamista omaavia ovat esim. sairaanhoitaja, perushoitaja, kehitysvammahoitaja tai -ohjaaja.


Tehtävässä edellytetään: rikosrekisteriote

Arvostamme: työkokemusta erityisopetuksesta ja autisminkirjon opetuksesta, kuvakommunikaatiomenetelmän tuntemusta, yhteistyötaitoja, tilannetietoisuutta sekä halua kehittää oppilaiden ohjausta yhteistyössä erityisluokanopettajan kanssa.

Koulumäen koulu on erityiskoulu, jossa on yksilöllistetyn opetuksen luokat 4-9 ja yksi autisminkirjon luokka 2. lk. Koulumme muissa luokissa oppilailla on laaja-alaiset oppimisvaikeudet ja he opiskelevat yksilöllistetyn oppimäärän mukaan .
Yksikkösi kuvaus: Lisää tehtävääsi sopiva työantajakuvaus avaa ohje yläreunan "?"