Erityiskoulunkäyntiavustaja, Järvenperän koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2022

Kuvaus tehtävästä: Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtävät toiminta-alueittain tapahtuvassa opetuksessa, aamu- ja iltapäivähoidossa ja lomahoidossa.

Koulun nimi ja osoite: Järvenperän koulu, Auroranmäki 1 02940 Espoo

Työaika: Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Vähintään 21 h/viikko, jolloin palkka on 1238,46 €/kk.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimus: soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.
Esim lähihoitaja tai kehitysvammaisten hoitaja.

Tehtävässä edellytetään:
Kokemusta työskentelystä erityiskoulunkäyntiavustajana toiminta-alueittain tapahtuvassa opetuksessa. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä kykyä toimia joustavasti nopeastikin muuttuvissa tilanteissa sekä halua kehittää omaa ammattitaitoaan.
Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme lisäksi monipuolisten vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien hallintaa sekä kykyä toimia haastavissa avustamistehtävissä.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot