Erityisavustaja, Soukankujan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2020

Erityisavustaja avustaa Espoonlahden varhaiskasvatusalueella avustajan tukea tarvitsevaa lasta. Elokuusta 2020 työpaikkana on Soukankujan päiväkoti. Työpiste voi muuttua vuosien aikana ja luonnollisesti vaihtuvat myös avustettavat lapset ja heidän tarpeensa.

Työaika: 38h 45 min/viikko


KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja vastuuntuntoa sekä joustavaa ja sensitiivistä työotetta.

Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaan sivistystyön palveluja noin 290 000 kaupunkilaiselle. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362002
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo